Литвин провалив обіцянку ініціювати будівництво соціального житла

Читать на русском
Володимир Литвин обіцяв ініціювати будівництво соціального житла на законодавчому рівні. Але жодного законопроекту не подав.

Народний депутат Верховної ради восьмого скликання Володимир Литвин не виконав обіцянку на законодавчому рівні ініціювати будівництво соціального житла.

Обіцянка була зафіксована в його передвиборчій програмі, нагадує «Слово і Діло».

«Буду ініціювати будівництво соціального житла та різнопланову допомогу для індивідуального будівництва. В питаннях забезпечення житлом та підвищення зарплат особлива увага приділятиметься вчителям, медикам, працівникам соціальної сфери й культури», – йшлося в програмі.

Одне питання виділення житла та поліпшення житлових умов належить до компетенції місцевих органів влади й здійснюється відповідно до квартирної черги.

Литвин хоча й надсилав депутатські запити щодо забезпечення та фінансування ремонту житла для жителів округу, не ініціював жодних законопроектів щодо соціального житла. Тож обіцянка не виконана.

Нагадаємо, «Слово і Діло» зробило добірку, що пишуть у соціальних мережах політики, які не пройшли до нового парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: