Київ посилено охороняють через хресну ходу ПЦУ

Читать на русском
У місцях проведення заходу встановлено фільтраційні пункти, де оглядають учасників хресної ходи ПЦУ.

Поліція перейшла на посилений режим роботи у зв'язку з проведенням першої хресної ходи Православної церкви України (ПЦУ) в Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі столичної поліції в неділю, 28 липня.

Як повідомляється, на охорону громадського порядку під час хресної ходи ПЦУ заступили підрозділи патрульної поліції, Національної гвардії і рятувальників.

«Для миттєвого реагування на можливі правопорушення створені додаткові слідчо-оперативні групи, чергують вибухотехніки і кінологи зі службовими собаками», - розповіли у відомстві.

У місцях проведення заходу встановлено фільтраційні пункти, на яких правоохоронці здійснюють поверхневий огляд учасників хресної ходи ПЦУ.

«Безпека громадян - понад усе. Саме тому створені відповідні фільтраційні пункти, на яких поліцейські здійснюють поверхневий огляд учасників ходи. Просимо всіх з розумінням поставитися до цих превентивних заходів», - наголосив начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Напередодні в Києві відбулася хресна хода Української Православної Церкви Московського патріархату з нагоди 1031-річчя Хрещення Русі.

Також в столиці України на вихідних обмежено рух через заходи з нагоди 1031-річчя хрещення Київської Русі - України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: