МВС посилило охорону на окрузі Луганщини через перерахунок голосів

Читать на русском
Окружна виборча комісія №105 в м. Щастя перераховує голоси. На сайті ЦВК повідомляється про опрацювання 100% даних по округу.

Поліція посилила заходи безпеки в Щастя Луганської області, де окружна виборча комісія №105 перераховує голоси.

Як повідомляє прес-служба МВС, у Новоайдарський відділ поліції звернувся член ОВК №105, який повідомив про можливе порушення виборчого законодавства головою комісії, пише «Слово і Діло».

«У повідомленні заявник зазначив, що на сайті ЦВК вже є результати підрахунку ста відсотків голосів на всіх 6-ти виборчих дільницях, розташованих на виборчому окрузі №105, і встановлені результати виборів, але, за словами заявника, опрацювання протоколів за результатами голосування на виборчих ділянках не проводилося», - повідомляють у МВС.

Даний факт зареєстрований.

За інформацією МВС, комісія проводить перерахунок голосів.

Поліція вирішила посилити заходи громадської безпеки поблизу окружної виборчої комісії. Для охорони громадського порядку задіяно 45 поліцейських.

У той же час, на сайті ЦВК повідомляється, що після опрацювання 100% електронних протоколів на даному окрузі перемагає представник партії Опозиційний блок Вікторія Гриб (39,58%), за нею йде представник партії Опозиційна платформа - За життя Сергій Медведчук (31,7 %).

Раніше повідомлялося, що поліція направила спецназ у Покровськ Донецької області через ситуацію на місцевому виборчому окрузі, де почалися протести через підрахунок голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: