ЦВК прийняла протоколи з мокрими печатками від шести ОВК

Читать на русском
Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від окружних виборчих комісій 6 одномандатних виборчих округів.

Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від окружних виборчих комісій 6 одномандатних виборчих округів.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК, пише «Слово і Діло».

Так, для розгляду і подальшої обробки були прийняті відповідні протоколи про підсумки голосування від ОВК ОВО № 146 Полтавська область і № 222 Київ.

«Таким чином, за станом на 23 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від ОВК 6 одномандатних виборчих округів», - йдеться в повідомленні.

У той же час, за даними Комісії, після відповідної обробки прийнятих раніше протоколів про підсумки голосування Комісія доручила підготувати і надати протоколи про підсумки голосування в загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та про підсумки голосування в одномандатному окрузі ОВК ОВО № 37 з позначкою Уточнений до 18 годин 24 липня.

Крім того, в режимі засідання ЦВК прийняла, розглянула і оголосила протоколи 10 дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі в межах закордонного виборчого округу.

Нагадаємо, ЦВК залишилося обробити менше 5% протоколів.

Також відзначимо, спецпризначенці забезпечуватимуть супровід бюлетенів до ЦВК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: