Нардепи 8-го скликання на Житомирщині не потраплять до ВР

Читать на русском
Нардепи 8-го скликання Сергій Пашинський та Володимир Литвин програють вибори на Житомирщині своїм суперникам зі Слуги народу.

Нардепи 8-го скликання Сергій Пашинський та Володимир Литвин програють вибори на Житомирщині своїм суперникам зі «Слуги народу».

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать дані на сайті ЦВК.

В Україні відбулися парламентські вибори: що пишуть у соцмережахВ Україні відбулися дострокові парламентські вибори. Дивимося, що про результати думають у соцмережах.

На 64-му окрузі за результатом опрацювання 61,20% протоколів перемагає В’ячеслав Сігачов від «Слуги народу». За нього віддали голоси 28,74% виборців. Пашинського підтримали лише 17,62%.

На 65-му окрузі за результатом опрацювання 41% протоколів виграє Дмитро Костюк від «Слуги народу». За нього віддали голоси 32,99% виборців. Литвин наразі отримує 29,45% підтримки.
Нагадаємо, 21 липня в Україні відбулися парламентські вибори.

Згідно з результатами підрахунку 57% бюлетенів, до Ради потрапляють 5 партій («Слугу народу» – 42,5%, «Опозиційна платформа – За життя» – 12,97%, «Європейська солідарність» – 8,57%, «Батьківщина» – 8,01% та «Голос» – 6,34%).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: