На виборах до Ради проголосували понад 51% виборців: дані семи округів

Читать на русском
Дані Центральної виборчої комісії свідчать, що явка виборців на позачергових парламентських виборах станом на 20:00 неділі, 21 липня, складає 49,89 відсотка.

Дані Центральної виборчої комісії свідчать, що явка виборців на позачергових парламентських виборах станом на 20:00 неділі, 21 липня, складає 49,89%.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані ЦВК.

Розподіл мандатів у ВР згідно з даними Національного екзит-полу від президентаЙмовірний розподіл мандатів згідно з даними Національного екзит-полла в Раді показали у президента.

Відзначимо, станом на 20:55 надійшли дані про явку тільки з 4 окружних комісій.

Раніше глава ЦВК Тетяна Сліпачук прогнозувала нижчу явку на виборах до Ради, ніж на президентських. Вона підкреслювала, що літо - не тільки сезон відпусток, а й сезон підробітку.

«Ми думаємо, це (явка - ред.) може бути проблемою. Адже мова йде не тільки про сезон відпусток, коли людина може дуже просто змінити своє місце голосування, але й про період, коли деякі українці їдуть заробляти гроші за кордон. А в голосуванні за кордоном є окремі труднощі», - заявляла керівниця ЦВК.

Нагадаємо, що 21 липня в Україні відбулися вибори до Верховної Ради.

Раніше були оприлюднені дані Національного виїзного опитування і дані Всеукраїнського виїзного опитування були оприлюднені за запитом програми TCH на каналі 1+1.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: