Порошенко назвав можливого партнера в парламенті

Читать на русском
Європейська солідарність готова співпрацювати в новообраному парламенті з партією Голос.
Головним партнером партії Європейська солідарність екс-президента Петра Порошенка в новообраній Верховній Раді є парнтія Святослава Вакарчука Голос.

Європейська солідарність готова співпрацювати в новообраному парламенті з партією Голос. Головним партнером партії Європейська солідарність екс-президента Петра Порошенка в новообраній Верховній Раді є парнтія Святослава Вакарчука Голос.

Про це він сказав 21 липня після оголошення перших даних екзит-полів, пише «Слово і Діло».

«Головним партнером ми вважаємо найбільш ідейно близькою партію Голос, якщо офіційні результати ЦВК підтвердять дані екзит-полів», - заявив Порошенко.

При цьому він запропонував представникам політсил «стримати емоції передвиборної кампанії і об'єднатися на європейську та євроатлантичну платформу».

Порошенко нагадав, що вже зазначав: «Ми йдемо до Верховної Ради точно не за посадами».

На питання, чи очолить Порошенко фракцію у Верховній Раді, він заявив: «Фракція буде визначати, у нас демократичні механізми».

На уточнююче питання, «чи довірить демократична фракція її очолити», Порошенко додав: «Не відкидаю».

Згідно з даними екзит-полу станом на 18:00 Слуга народу набирає 43,9%. Всього в парламент проходять п'ять партій, крім президентської це: Опозиційна платформа - За життя, Європейська солідарність, Батьківщина і Голос.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: