Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі з початку доби 17 липня в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) ворог шість разів порушив режим припинення вогню.

На Донбасі з початку доби 17 липня в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) ворог шість разів порушив режим припинення вогню.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 липняСитуація на сході країни на 17 липня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник справив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме: поблизу Миколаївки, поруч із Широкиним, на околиці Мартинки, недалеко від Водяного, в районі населеного пункту Павлопіль, поблизу Богданівки.

У результаті ворожих обстрілів втрат із нашого боку не зафіксовано.

«На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - йдеться в повідомленні.

Раніше президент РФ Володимир Путін спростив видачу паспортів РФ для жителів усього Донбасу.

Також нагадаємо, бойовики з артилерії обстріляли село на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: