У Рівненській області від вибуху загинули діти

Читать на русском
У Рівненській області в результаті вибуху невідомого предмету загинули 2 дитини 11 та 13 років.
Ілюстративне фото.

У Рівненській області в результаті вибуху невідомого предмету загинули 2 дитини 11 та 13 років.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сторінці Міністерства внутрішніх справ у Facebook.

Будівлю телеканалу «112 Україна» обстріляли з гранатометуПрибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі і оточили територію, прилеглу до місця злочину.

Як повідомляється, інцидент стався у селищі Смига в суботу, 13 липня. В результаті вибуху в підсобному приміщенні загинули дві дитини - 13-річний хлопчик та 11-річна дівчинка.

За словами першого заступника Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, діти з сейфу, який знаходився в підсобному приміщенні домогосподарства їхнього діда, взяли невідомий предмет, який здетонував.

Зазначається, що 59-річний чоловік займався збиранням металобрухту, а також притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Нагадаємо, будівлю телеканалу «112 Україна» обстріляли з гранатомету.

Як відомо, 1 липня увечері на дитячому майданчику в результаті вибуху гранати постраждали шестеро дітей. Постраждали діти у віці від 4 до 16 років. Поліція відкрила кримінальне провадження за двома статтями - ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: