Бойовики використовують безпілотники для скидання гранат на позиції ЗСУ

Читать на русском
Безпілотні літальні апарати для скидання гранат на позиції українських військ бойовики на Донбасі застосовують у районі Маріуполя, зазначили в Міноборони України.

Бойовики на Донбасі намагаються за допомогою безпілотних літальних апаратів скидати гранати на позиції Збройних сил України.

Про це поінформували в Міністерстві оборони України, передає Слово і Діло.

«Противник використовує безпілотні літальні апарати для скидання гранат ВОГ-17М на оборонні укріплення підрозділів Об'єднаних сил, намагаючись застати військовослужбовців ЗС України зненацька. Такі дії окупанта є доволі небезпечними, тож українські захисники – оборонці Маріуполя ведуть посилене спостереження і вживають дієвих заходів для боротьби з ворожими квадрокоптерами» – ідеться в повідомленні.

Як повідомлялось, збройні формування РФ обстріляли населений пункт Золоте-4 на Луганщині, пошкодивши будинок мирних мешканців.

За даними розвідки 28 червня трьох окупантів знищено, та ще трьох поранено. 29 червня, ворог один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил.

В результаті розриву гранати зруйновано дах та пошкоджено вікна, фронтон стіни і паркан житлового будинку.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворог здійснив один обстріл позицій українських захисників поблизу населеного пункту Новолуганське з мінометів калібру 82 мм.

Також в штабі прокоментували розведення сил у Станиці Луганській.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: