На тютюновій фабриці у Львівській області проводять обшуки

Читать на русском
Депутат Львівської міської ради Григорій Козловський заявив, що обшуки проводять ще в Дніпропетровській області на фірмі Юнайтед табако.

На тютюновій фабриці у Львівській області СБУ спільно з ДБР і прокуратурою проводять обшуки.

Про це повідомив кореспондент 112 Україна, пише «Слово і Діло».

Відомо, що обшуки почалися з самого ранку. Тоді ж працівники не змогли потрапити на свої робочі місця, тому чекали під стінами фабрики.

Депутат Львівської міської ради Григорій Козловський заявив, що обшуки проводять ще в Дніпропетровській області на фірмі Юнайтед табако. Ця фірма виробляє сигарети і є національним виробником. Він вважає, що обшуки пов'язані з «мафією», яка намагається знищити фабрики.

«Ми є членами асоціації, тому завжди тримаємося купки, захищаємося від замовних замовлень справжньої тютюнової мафії, якою є Philip Morris, BAT, JTI. Це мафія, яка, користуючись статусом дуже багатих людей, намагається знищити дві фабрики, які дивом вижили на території України. Вчора вломилися на територію нашої фабрики», - сказав Григорій Козловський.

За його інформацією, слідчі дії тривають вже другий день, а в кінці повідомили, що ніяких порушень не знайшли.

Керівник Юнайтед табако В'ячеслав Вершута повідомив, що «озброєні люди блокували роботу підприємства».

«Вранці до початку робочого дня група невідомих озброєних людей вдерлися на територію підприємства з обшуками і блокували роботу підприємства. Люди також не змогли потрапити на свої робочі місця. Без пояснення причин шукали якісь ознаки будь-яких злочинів. Нічого не знайшли, поїхали без будь-яких пояснень. На сьогоднішній день теж були складені протоколи», - сказав В'ячеслав Вершута.

Раніше в ДБР підтвердили обшуки на телеканалі «Прямий».

Також нагадаємо, у чиновників Міноборони пройшли масові обшуки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: