У Києві сталася стрілянина, є поранений

Читать на русском
Правоохоронці встановили особи зловмисників. Це - четверо громадян іншої держави. Правопорушників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У Києві на Оболоні в кафе на вул. Автозаводській між компаніями відпочиваючих виник конфлікт, у результаті якого один із учасників інциденту отримав вогнепальне поранення ноги.

Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіції Києва, пише «Слово і Діло».

Словесна перепалка переросла в бійку. Після цього один із учасників сварки дістав пістолет і вистрілив в опонента. Потерпілий отримав поранення ноги, тому йому викликали швидку, яка надавала необхідну медичну допомогу. Тим часом компанія «стрілка» зникла з місця події на автомобілі.

Оперативний черговий ввів спеціальний поліцейський план для затримання зловмисників. Вже через годину по вул. Малишка правоохоронці зупинили схожий за орієнтуванням автомобіль, в якому знаходилася компанія чоловіків і дві дівчини.

У салоні авто поліцейські знайшли пістолет, а при поверхневому огляді у дівчини виявили пакет з таблетками білого кольору. Всі заборонені предмети направили на проведення експертиз.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Це - четверо громадян іншої держави. Правопорушників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. На даний час триває комплекс слідчих дій, з метою встановлення участі кожного з підозрюваних у вчиненні злочину.

Також нагадаємо, в Херсонській області невідомі влаштували бійку зі стріляниною.

Раніше повідомлялося, що в Києві сталася стрілянина, зловмисник здався поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: