СБУ передала звільненого полоненого прокуратурі

Читать на русском
У повідомленні наголошується, що ніяких порушень прав людини не було. Решта рішення приймаються військовою прокуратурою.

Служба безпеки України передала військовій прокуратурі полоненого, відпущеного напередодні «ЛДНР».

Дмитро Великий знаходиться в розшуку за підозрою в «самовільному залишенні військової частини або місця служби», повідомляє прес-служба СБУ 29 червня, пише «Слово і Діло».

«Після прильоту до аеропорту Київ співробітники СБУ дали можливість громадянину зустрітися з батьками в Павлоградському районі Дніпропетровської області», - йдеться в повідомленні.

Потім СБУ, «відповідно до чинного законодавства», передала Великого слідчому військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону, який веде його справу.

У повідомленні наголошується, що ніяких порушень прав людини не було. Решта рішення приймаються військовою прокуратурою.

Як повідомив телеканал 112 Україна раніше, Великий заявив, що він «хвилин 15 побув з батьками, а потім прибігли люди з автоматами» і забрали його до управління СБУ. Пізніше, за його словами, його відвезли у військову прокуратуру, а звідти - до поліцейського відділку в Павлограді. Незабаром після цього чоловіка відпустили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: