Зеленський звільнив голову Дніпропетровської ОДА

Читать на русском
У документі говориться, що Резниченко звільнений в зв'язку із закінченням терміну повноважень президента України Петра Порошенка.

Президент України Володимир Зеленський звільнив Валентина Резніченка з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Відповідний указ опублікований на сайті президента, пише «Слово і Діло».

Хто з голів ОДА найкраще виконує обіцянки, а хто з них потрапив до антирейтингу відповідальностіБільшість голів ОДА виконали понад половину обіцянок, але є й такі, що не реалізували жодного зобов’язання.

У документі говориться, що Резниченко звільнений в зв'язку із закінченням терміну повноважень президента України Петра Порошенка. Крім того, виконання обов'язків голови Дніпропетровської ОДА тимчасово покладено на Дмитра Батуру.

Відзначимо, Батура з лютого 2018 року обіймав посаду заступника голови ДнепрОГА, а до цього очолював відділ антикорупційної політики та прав людини обласної адміністрації.

Нагадаємо, Резніченко очолив Дніпропетровську ОДА в березні 2015 року після скандального звільнення з цієї посади олігарха Ігоря Коломойського.

Раніше юристи нагадали, що кандидати на посади голів ОДА підпадають під закон про люстрацію.

Також нагадаємо, голова Вінницької ОДА написав заяву про звільнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: