Мей зустрілася з Путіним вперше після отруєння Скрипалів

Читать на русском
Відзначимо, що це перша зустріч Мей і Путіна на міжнародному рівні після отруєння в Солсбері Сергія Скрипаля та його дочки в березні минулого року.

Прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей зустрілася з президентом Росії Володимиром Путіним на полях саміту G20 в японській Осаці.

Саміт G20: чи вирішать Трамп і Путін питання ДонбасуУ п'ятницю, 28 червня, в японському місті Осака стартує дводенний саміт G20. Трамп уже підтвердив зустріч із Путіним. Чого чекати щодо українського питання, розповіли експерти.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на The Guardian.

Лідери країн провели зустріч у п'ятницю, 28 червня, в рамках саміту G20. Мей також закликала звільнити українських моряків.

Крім того, вона заявила Путіну про неможливість нормалізації відносин при наявності з боку РФ загроз Великобританії та її союзникам. За словами Терези Мей, у Лондона також є неспростовні докази причетності РФ до інциденту з отруєнням Сергія і Юлії Скрипаль в Солсбері.

Відзначимо, що це перша зустріч Мей і Путіна на міжнародному рівні після отруєння в Солсбері Сергія Скрипаля та його дочки в березні минулого року.

Раніше президент Сполучених Штатів Дональд Трамп і його російський колега Володимир Путін завершили двосторонню зустріч на полях саміту G20 в японській Осаці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: