Кличко звільнив директора департаменту будівництва та ще двох чиновників

Читать на русском
Кличко попросив написати заяви про звільнення директора департаменту будівництва та житлового забезпечення Костянтина Федотова, директора Київзеленбуду Наталю Білоусову та директора КП Центр розвитку міського середовища Станіслава Дьоміна.

Мер Києва Віталій Кличко попросив написати заяви про звільнення директора департаменту будівництва та житлового забезпечення Костянтина Федотова, директора «Київзеленбуду» Наталю Білоусову та директора КП «Центр розвитку міського середовища» Станіслава Дьоміна.

Як пише «Слово і Діло», про це він зазначив у Facebook.

«Сьогодні звільняю одразу трьох столичних чиновників, в роботі яких, за результатами перевірок і аудитів, виявили значні порушення», - написав Кличко.

За його словами, претензії до «Київзеленбуду» стосуються системних порушень у будівництві та оновленні парків і скверів.

А в роботі департаменту будівництва виявили теж системні порушення, які призвели, зокрема, і до виникнення конфліктних ситуацій щодо низки будівництв у Києві.

«Також матеріали про порушення зібрали і щодо комунальних підприємств «Київміськсвітло», «Плесо», «Інформатика», Печерської райдержадміністрації», - написав мер.

Нагадаємо, вчора, 25 червня, інвестори «недобудов Войцехівського» провели мітинг під Київською міською державною адміністрацією.

Активістам не вдалося встановити намети біля будівлі Київської адміністрації. Натомість вони поклали під стінами КМДА матраци та парасольки від сонця та організували цілодобове чергування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: