Зведення ООС: 21 обстріл, без втрат

Читать на русском
На Донбасі від початку доби 26 червня у зоні проведення операції Об'єднаних сил  ворог двадцять один раз порушив режим припинення вогню.

На Донбасі від початку доби 26 червня у зоні проведення операції Об'єднаних сил ворог двадцять один раз порушив режим припинення вогню.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС у Facebook.

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 12 обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме поблизу населеного пункту Широкине, поблизу Старогнатівки, неподалік Кам'янки, околиці Богданівки, в районі населеного пункту Павлопіль, поблизу Новоселівки другої, Авдіївки, околиці Пісок, поряд з населеним пунктом Водяне.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ" противник здійснив дев'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме - поблизу Луганського, околиці Кримського, поряд Зайцево, неподалік населеного пункту Новолуганське, поблизу Гладосове, околиці Південного.

Впродовж доби втрат серед українських військовослужбовців немає.

«На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються», - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, українські військові зі складу операції Об'єднаних сил у середу, 26 червня, розпочали перший етап розведення сил на лінії зіткнення поблизу Станиці Луганської. Командувач ООС додав, що це перший етап відводу сил з околиць Станиці Луганської.

Крім того, представник так званої «Луганської народної республіки» у Спільному центрі з контролю та координації Роман Іванов повідомив про готовність бойовиків до початку розведення сил в Станиці Луганській. За його словами, російська сторона вже почала відведення своїх підрозділів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: