Кількість загиблих через вибухи в Казахстані зросла

Читать на русском
Через вибухи в Казахстані на військових складах загинули дві людини. Раніше повідомлялося про одного загиблого й 31 постраждалу особу.
Фото nur.kz.

Через вибухи в Казахстані на військових складах загинули дві людини.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Nur.kz.

Прем'єр-міністр країни Аскар Мамін повідомив, що загинули один цивільний і один військовий. Він не назвав кількість постраждалих, однак, додав, що їм надається медична допомога. Він додав, що один чоловік загинув, коли здетонований снаряд потрапив в його автомобіль.

Раніше повідомлялося про одного загиблого й 31 постраждалу особу. В постраждалих були діагностовані травми легкої та середньої тяжкості. Місцева влада допустили, що вибухи можуть тривати кілька днів. Наявність радіоактивного забруднення місцевості через те, що сталося влада виключила.

Через вибухи в Казахстані була оголошена надзвичайна ситуація. Жителі залишали місто, дороги на виїзді з Арисі були переповнені. Влада заявила, що необхідно евакуювати місто.

«Тому за всіма напрямами міста будуть рухатися колони, машини будуть підбирати людей і виводити на спеціально організовані табори», – заявила місцева влада.

Нагадаємо, вчора в Казахстані в місті Арись на складі військової частини стався вибух.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: