У РФ почалася раптова перевірка боєготовності у військах

Читать на русском
У Росії почалася раптова перевірка боєготовності у військах і силах Центрального військового округу.

У Росії почалася раптова перевірка боєготовності у військах і силах Центрального військового округу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив міністр оборони РФ генерал армії Сергій Шойгу в понеділок на нараді з керівним складом ЗС РФ, передає ТАСС.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Перевірка проводиться за рішенням президента Володимира Путіна як верховного головнокомандувача Збройних сил Росії.

«Сьогодні відповідно до рішення верховного головнокомандувача Збройними силами РФ розпочато раптову перевірку військ і сил Центрального військового округу», – повідомив Шойгу.

Він розповів, що за задумом раптової перевірки з 06:00 по Москві в повному складі наводяться у вищий ступінь бойової готовності органи військового управління Центрального військового округу, частина військ і сил Південного і Східного військових округів, окремі з'єднання Повітряно-десантних військ, далекої і військово-транспортної авіації.

Також до перевірки залучаються деякі з'єднання центрального підпорядкування.

За словами Щойгу, раптова перевірка військ ЦВО триватиме до 28 червня, буде проведено більше 50 навчань на більш ніж 35 полігонах.

Нагадаємо, сьогодні в Казахстані в місті Арись на складі військової частини стався вибух. Причину та інформацію про постраждалих поки не повідомляли.

«Слово і Діло» зібрало обіцянки політиків, які вони давали після кожної масштабної пожежі на складах боєприпасів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: