Парубій подякував студентам КНУ, які вийшли на протест через призначення Портнова

Читать на русском
Парубій подякував студентам, які вийшли на акцію протесту, і привітав відповідальне рішення ректорату та керівництва вишу.

Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський скасував свій наказ про призначення Андрія Портнова на посаду професора кафедри конституційного права юридичного факультету, заявив він на пленарному засіданні парламенту в четвер.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Завдяки безкомпромісній і активній позиції українських студентів ректор Київського національного університету імені Шевченка скасував наказ про призначення професором університету одіозного Андрія Портнова», - сказав він.

Разом із тим Парубій подякував студентам, які вийшли на акцію протесту, і привітав «відповідальне рішення ректорату та керівництва вузу».

Як повідомлялося, 21 червня біля головного корпусу КНУ ім. Т.Шевченка пройшла акція протесту проти відновлення екс-заступника голови адміністрації президента часів Віктора Януковича Портнова на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету.

Заступник міністра юстиції України Сергій Пєтухов повідомив, що ректор Губерський вручну підписав наказ про звільнення Портнова з посади професора кафедри конституційного права юридичного факультету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: