На Донбасі один військовослужбовець отримав поранення, ще один – бойову травму

Читать на русском
У районі бойових дій протягом поточної доби, 20 червня, бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

У районі бойових дій протягом поточної доби, 20 червня, бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

У результаті обстрілу один український військовий отримав поранення, ще один - бойову травму, передає прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 червняСитуація на сході країни на 20 червня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що збройні формування РФ обстрілювали позиції наших бійців із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник зробив обстріли позицій ЗСУ поблизу Павлопіля і Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог обстріляв позиції наших бійців біля Луганського, Травневого, Майорську Новолуганського і Новозванівки.

«Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, ще один - бойову травму... Втрати противника уточнюються», - розповіли в штабі ООС.

Раніше в СБУ повідомили про блокування поставки шпигунського устаткування на Донбас.

Також нагадаємо, за інформацією ЗМІ, півсотні жителів окупованого Донбасу отримали російські паспорти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: