Кабмін схвалив звільнення ще трьох голів ОДА

Читать на русском
Кабінет міністрів схвалив проекти розпоряджень президента про звільнення ще трьох голів обласних державних адміністрацій.

Кабінет міністрів схвалив проекти розпоряджень президента про звільнення ще трьох голів обласних державних адміністрацій.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в середу, 19 червня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на віце-прем'єр-міністра Павла Розенка.

«Схвалено звільнення трьох голів ОДА», - сказав Розенко.

За його словами, зокрема, одним із голів ОДА, звільнення якого схвалено урядом, є керівник Рівненської області Олексій Муляренко.

Крім того, на засіданні уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що від президента Володимира Зеленського надійшли перші п'ять пропозицій на призначення голів ОДА.

Прем'єр зазначив, що уряд розпочне роботу в цьому напрямку, щоб на наступному засіданні Кабміну розглянути ці кандидатури.

Розенко в свою чергу висловився про те, що процедура співпраці з Адміністрацією президента не спрацювала, тому що не було публічного обговорення цих кандидатур.

«Якщо на сьогоднішній день ця процедура не спрацювала, було б правильно, якби ми зараз публічно оприлюднили прізвища цих п'яти осіб, які зайшли від АП, публічно разом із суспільством обговорили, і на наступному тижні знали всі плюси і мінуси і бекграунду», - запропонував міністр.

«Онлайн?», - перепитав Гройсман, і додав «Ну лайв, так лайв (live - прямий ефір -англ)».

Ніяких прізвищ втім на відкритій частині засідання не прозвучало.

Раніше голова Вінницької ОДА написав заяву про звільнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: