Бойовики обстріляли цивільний об'єкт у Новолуганському

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська у неділю, 16 червня 2019 року, обстріляли цивільну інфраструктуру  в селищі Новолуганське на Донбасі.

Російсько-окупаційні війська у неділю, 16 червня 2019 року, обстріляли цивільну інфраструктуру в селищі Новолуганське на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку операції Об'єднаних сил у Facebook.

Як повідомила, українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК), спостерігачі зафіксували факти обстрілу бойовиками однієї з будівель агропромислового комплексу у Новолуганському.

Зазначається, що обстріл зі сторони російських найманців був здійснений 16 червня у період з 22 до 23 години. Обстріл вівся з автоматичного станкового гранатомету збоку окупованого населеного пункту Доломітне.

«Під час здійснення фотофіксації, спостережна група зафіксувала пошкодження покрівлі виробничого приміщення. Постраждалих серед працівників робочої зміни, на щастя, не виявлено», - йдеться у звіті СЦКК.

Нагадаємо, раніше українська сторона СЦКК повідомила, що бойовики у четвер, 13 червня, обстріляли будівлю діючої школи в окупованій Михайлівці. Спостерігачі виявили свіжі отвори від куль у склопакетах вікон на декількох поверхах будівлі. Найближчі позиції бойовиків розташовані за 700 метрів на північ від пошкодженої школи.

Раніше, українська сторона Спільного центру контролю й координації зафіксувала обстріл житлового будинку у місті Мар’їнка російськими найманцями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: