Зведення ООС: 13 обстрілів, без втрат

Читать на русском
Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби 13 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби 13 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Як повідомляє «Слово і Діло», українські військові не зазнали втрат, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в вечірньому зведенні в понеділок, 17 червня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 червняСитуація на сході країни на 17 червня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.
  Ворог застосовував заборонені Мінській угоді міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив п'ять обстрілів - в районі Широкино, Лебединського, Талаківки, Харчовика і Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ зафкісовані вісім обстрілів біля населених пунктів Південний, Новотошківське, Кримське, Попасна та Шуми.

Українські підрозділи відкривали у відповідь вогонь. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, за добу 16 червня на Донбасі сталося 30 обстрілів з боку сепаратистів. Тоді були поранені два бійця ЗСУ. За даними розвідки, у відповідь вогнем також було поранено двох сепаратистів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: