Забудовника ЖК «Шевченківський квартал» приведуть на наступне засідання суду під вартою

Читать на русском
Забудовника ЖК Шевченківський квартал - Олега Ріпу - приведуть на наступне судове засідання під вартою, щоб він знову не ліг в лікарню.

Олега Репу, якого підозрюють у шахрайстві під час будівництва ЖК «Шевченківський квартал», на наступне засідання у Печерському районному суді 13 червня приведуть судові пристави.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Нагадаємо, що 11 червня суд мав розглядати клопотання прокурора з приводу заміни запобіжного заходу Репі. Відео із судового засідання можна переглянути тут:

Суддя Бусик постановила привести забудовника Олега Репу із приставамиСлово і Діло

10 квітня Репу затримала поліція, після двох днів під вартою його випустили та зобов'язали в п'ятиденний термін сплатити грошову заставу в розмірі 7,6 млн грн. Проте застава досі не сплачена. Зважаючи на це, прокурор Генеральної прокуратури України Олександр Новіков подав клопотання про заміну запобіжного заходу на тримання під вартою. Репа шість разів поспіль не з’явився на судове засідання, а згідно із законом, без його присутності розглядати дане клопотання неможливо.

Відсутність на засіданнях Репа пояснював тим, що у нього стався гіпертонічний криз. Згідно із даними медичних документів, його раніше госпіталізували до лікарні із артеріальним тиском 140/80.

Таким чином, прокурор під час судового засідання 11 червня вніс клопотання про здійснення приводу Репи примусово – за участі двох судових приставів. За словами адвоката Репи – Олега Паламарчука – його підзахисний на момент проведення судового засідання знаходився у лікарні під капельницями. Втім, жодних підтверджуючих документів адвокат не надав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: