У Зеленського запропонували новий спосіб купівлі газу в РФ

Читать на русском
Представник президента Володимира Зеленського в Кабміні Андрій Герус запропонував новий спосіб купівлі російського газу.
Ілюстративне фото.

Представник президента Володимира Зеленського в Кабміні Андрій Герус запропонував новий спосіб купівлі російського газу.

Як пише «Слово і Діло», свою ідею він озвучив в ефірі телеканалу «112 Україна».

Пеня за борги за комуналку та абонплата за воду: що нового чекає на українців у травніЗ травня 2019 року українці мають платити пеню за борги по комуналці та абонплату за послуги ЖКХ. Також на початку травня мають виплатити щорічні одноразові компенсації.

Зокрема, Герус запропонував лідерам «Опозиційної платформи - За життя» Юрію Бойку і Віктору Медведчуку створити приватну компанію, яка зможе укласти угоду з російським Газпромом і постачати газ в Україну.

«Їм для цього не потрібна ні влада, ні новий президент, ні старий президент, а їм треба купити його, привезти в Україну і продати. Ми будемо всі аплодувати і говорити спасибі», - заявив Герус.

Він також додав, що під час поїздки в Росію Бойкові і Медведчуку слід було відразу укласти контракт з Москвою.

«Якщо пан Бойко і пан Медведчук домовилися про якусь ціну газу, їм треба негайно ці домовленості покласти на папір, підписати договір», - сказав Герус.

Таким чином він відреагував на поїздку Юрія Бойка і Віктора Медведчука 7 червня в Санкт-Петербург, де вони зустрілися з головою правління російської державної енергокомпанії Газпром Олексієм Міллером.

Також Герус наполягає на тому, що Володимир Зеленський не обіцяв зниження тарифів перед виборами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: