У Франції перевернулося рятувальне судно, є загиблі

Читать на русском
Біля західного узбережжя Франції через буревій Мігель в Атлантиці перекинулося судно морської рятувальної служби, в результаті чого загинули троє членів екіпажу.

Біля західного узбережжя Франції через буревій Мігель в Атлантиці перекинулося судно морської рятувальної служби, в результаті чого загинули троє членів екіпажу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє BBC.

За інформацією видання, в п'ятницю, 7 червня, судно рятувальників вийшло на допомогу човну з рибалками, що постраждав унаслідок шторму, який обрушився на острів Л’Іль-д'Є на заході Франції.

Синоптики зафіксували швидкість вітру 129 км/год.

Наголошується, що катер рятувальників перекинувся на відстані близько 800 м від берега.

Чотирьом із семи членів екіпажу на борту рятувального катера вдалося допливти до берега.

Три вертольоти і близько 60 пожежників вирушили на пошуки тіл трьох загиблих членів команди.

Також повідомляється, що у зв'язку зі штормом у десятьох французьких департаментах був зафіксований помаранчевий рівень небезпеки, на заході країни були припинені залізничні перевезення.

Нагадаємо, 29 травня в Будапешті (Угорщина) на річці Дунай у середу, 29 травня, перекинувся пасажирський катер із 32 туристами з Південної Кореї і двома членами екіпажу на борту.

Кількість загиблих у результаті аварії екскурсійного судна в Будапешті, за останніми даними, - 19 осіб. Тіла ще 9 людей, 8 південнокорейських туристів і одного угорського члена екіпажу, досі шукають.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: