У Київській області через блискавку згоріла церква

Читать на русском
У місті Богуслав, що в Київській області, в результаті удару блискавки сталося загорання купола Свято-Троїцької церкви УПЦ МП.
Ілюстративне фото.

У місті Богуслав, що в Київській області, в результаті удару блискавки сталося загорання купола Свято-Троїцької церкви (УПЦ МП).

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

«7 червня о 00 год. 59 хв. у м. Богуслав результаті удару блискавки сталося загорання купола Свято-Троїцької церкви (церква Московського патріархату, є пам'ятником архітектури)», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Рятувальники повідомили, що о 6:00 ранку пожежа була ліквідована на площі 144 м2. Повідомляється, що жертв і постраждалих немає.

«До гасіння залучалось 20 осіб та 6 од. техніки, з них від ДСНС 18 осіб особового складу та 4 од. техніки», – резюмували рятувальники.

Раніше повідомлялося, що на Кіровоградщині загорілася будівля РДА. В адміністративну будівлю вдарила блискавка, після чого почалася пожежа. Займання вдалося ліквідувати через дві години.

Нагадаємо, через інтенсивні опади в 3 областях України сталося підтоплення, а саме в Івано-Франківській, Херсонській та Кіровоградській.

Зранку проїзди до всіх населених пунктів області забезпечены. Опадів не спостерігається, рівень води поступово спадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: