Зеленський провів зустріч із президентом Єврокомісії

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський у Брюсселі провів зустріч з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером.

Президент України Володимир Зеленський у Брюсселі провів зустріч з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Зеленського.

До Брюсселя чи до Москви: перші закордонні візити президентів УкраїниВіктор Ющенко в першу закордонну поїздку поїхав до Москви, а Віктор Янукович – до Брюсселя.

Зеленський в ході зустрічі підтвердив незмінність європейського та євроатлантичного курсу України і подякував за особливу роль Європейського союзу у стримуванні російської агресії.

Нагадаємо, Володимир Зеленський у вівторок, 4 червня, прибув до Брюсселя з першим закордонним візитом.

Також сьогодні президент відвідає штаб-квартиру НАТО, де проведе зустріч з генеральним секретарем Альянсу Єнсом Столтенбергом, після якої о 17.45 відбудеться спільна прес-конференція. Після закінчення спілкування з пресою обидва високопосадовці візьмуть участь в засіданні Комісії Україна-НАТО на рівні послів.

О 19.20 в будівлі Єврокомісії почнеться зустріч з президентом ЄК з питань євро, соціального діалогу, фінансової стабільності та фінансових послуг Валдісом Домбровскісом, який курирує питання макрофінансової допомоги Україні.

Завершує програму зустріч з президентом Польщі Анджеєм Дудою, яка відбудеться в представництві Польщі в ЄС, після закінчення її президенти зроблять заяви для преси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: