Синоптик дала прогноз погоди на неділю

Читать на русском
У неділю, 2 червня, погода в Україні буде теплою та сонячною, проте у західних областях місцями можливі опади.

У неділю, 2 червня, погода в Україні буде теплою та сонячною, проте у західних областях місцями можливі опади.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку синоптика Наталки Діденко у Facebook.

За словами синоптика, завтра в Україні буде сухо та спекотно, лише на заході можливі опади у вигляді дощів. Температура повітря місцями підніметься до +33.

«Температура повітря в неділю становитиме +25…+30 градусів, на півдні, сході та у більшості центральних областей +27…+33 градуси. У західних областях очікується +18…+24 градуси», - повідомила Діденко.

У Києві завтра очікується дощова погода, подекуди з грозами. Температура у столиці протягом дня коливатиметься від +25 до +28 градусів.

Нагадаємо, раніше синоптик Наталка Діденко прогнозувала, що на вихідних погода в Україні буде теплою, місцями стовпчики термометрів піднімуться до +35.

Вона також повідомляла, що атмосферні фронти північного циклону обумовлять дощі з грозами вздовж Вінницької, Черкаської, Полтавської, Сумської та Харківської областей.

Як повідомлялося, за даними Гідрометцентру в суботу, 1 червня, в Україні збережеться дощова погода. Прогнозувалося, що сухо буде тільки місцями на сході, півдні і заході, температура повітря вдень сягне +33.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: