Мосійчук заявив про створення нової політсили

Читать на русском
Нардеп Ігор Мосійчук заявив, що має намір балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради у 94-му одномандатному мажоритарному окрузі.

Нардеп Ігор Мосійчук заявив, що має намір балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради у 94-му одномандатному мажоритарному окрузі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Ігор МосійчукІгор Мосійчук обіцяє піти на фронт, якщо оголосять війну, й скласти мандат, якщо закриють канал 112 Україна.

«Разом з однодумцями наразі займаємось створенням громадського руху, а після позачергових парламентських виборів плануємо заснувати нову політичну силу. Умисно не робимо цього до, щоб не заважати Радикальній партії Олега Ляшка, лави якої я нещодавно залишив, і запобігти звинуваченням у створенні протистояння. Ми не женемось за тим, щоб ефектно з’явитись в українському політикумі. Нам важливий реальний результат, нехай і у довгостроковій перспективі», - заявив Мосійчук.

На його думку, наразі «настав час боротьби ідеологій».

«Якщо чинна влада сповідує лібертаріанство, то ми з однодумцями ідемо шляхом націоналізму XXI сторіччя. Націоналізм – це перш за все захист національних інтересів: економічних і геополітичних. Це те, чого потребує Україна, щоб вижити в сучасному світі, і це те, заради чого ми створимо нову політичну партію», - вважає Мосійчук.

Нардеп також заявив, що на парламентські вибори – 2019 члени його команди йдуть по мажоритарних округах.

«Олексій Данилів по 66-му на Житомирщині, Ігор Лінчевський по 148-му на моїй рідній Полтавщині. Особисто для себе я також цілком серйозно розглядаю участь у виборах по мажоритарному округу. Вчора зустрічався з делегацією із сумнозвісного 94-го округу, де основним опонентом є права рука Порошенка Ігор Кононенко», - написав Мосійчук.

Нагадаємо, що Ігор Мосійчук вийшов з Радикальної партії Олега Ляшка 27 травня. За його словами, вийшов з партії, щоб не посилювати конфлікт в команді через розбіжності у формуванні ідеології.

Як повідомлялося, ЦВК зареєструвала першого кандидата на виборах Ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: