Погода в Україні: останній тиждень весни почнеться з дощів

Читать на русском
27 травня у західних, північних та центральних областях України очікуються дощі.  28 та 29 травня дощі триватимуть на заході України, в інших областях - без опадів.

27 травня у західних, північних та центральних областях України очікуються дощі.

Як пише «Слово і Діло», згідно з даними «Укргідрометцентру», у решті регіонів - мінлива хмарність, у південних областях сонячно.

Вихідні в червні: скільки будуть відпочивати українціЗгідно з законом, вихідний день у неділю, 16 червня, на який випадає Трійця, переноситься на понеділок, 17 червня.

Температура вдень сягатиме +24...+28 градусів, вночі +9...+12 на заході, до +14 у центрі та на сході, на півдні +13...+15 градусів.

28 та 29 травня дощі триватимуть на заході України, в інших областях - без опадів.

За повідомленням синоптика Наталки Діденко, у Києві у понеділок буде тепло, вранці сонячно, а протягом дня є ймовірність короткочасного дощу з грозою.

«У вівторок-середу в столиці суттєво посилиться вітер, утримається тепла, до спеки, погода. З 30-го травня ймовірність дощів збільшиться, після 1-го червня почнеться відчутне похолодання», - зазначає Діденко.

Раніше синоптики і кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 рік. За їх оцінками, сніг буде чи не до квітня, весна - холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Також ми писали, скільки вихідних буде в українців навесні 2019 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: