У Харкові замінували 25 об'єктів

Читать на русском
У Харкові співробітники поліції перевіряють інформацію про замінування 23 торгових центрів, аеропорту та залізничного вокзалу.

У Харкові співробітники поліції перевіряють інформацію про замінування 23 торгових центрів, аеропорту та залізничного вокзалу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на пресс-службу Національної поліції області.

Як повідомляється, у четвер, 23 травня, у Національну поліцію в Харківській області надійшло повідомлення на електронну пошту про загрозу вибуху в 25 об'єктах близько 17:30.

«На місце події виїхали слідчо-оперативні групи підрозділів поліції, фахівці вибухотехнічного управління. Проводиться евакуація громадян, огляд приміщень і прилеглої території», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітників і відвідувачів Чернівецької обласної державноїадміністрації евакуювали у зв'язку з загрозою вибуху. Зазначається, що в четвер, 23 травня, близько 11:30 ранку невідомий громадянин, зателефонувавши з таксофона на «102", повідомив про те, що біля облдержадміністрації закладена вибухівка.

Крім того, в Національну поліцію міста Одеса у середу, 22 травня, надійшло повідомлення про замінування будівлі Апеляційного суду. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та працівники ДСНС. Співробітники поліції евакуювали всіх співробітників і відвідувачів суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: