Кличко не встиг до травня навести лад на залізничному вокзалі Києва

Читать на русском

Віталій Кличко обіцяв, що до травня наведе лад на вокзалі Києва. Але змін там немає, а роботи розпочнуть лише з липня.
Слово і Діло

Мер Києва Віталій Кличко не виконав обіцянку навести лад на залізничному вокзалі Києва до травня 2019 року.

Такий обіцянку він давав 18 січня, нагадує «Слово і Діло».

«Десятки мільйонів осіб на рік користуються залізничним вокзалом, і наше спільне завдання – привести його до належного стану, щоб пасажири почувалися комфортно й перші враження людей, які приїжджають до столиці, були позитивними. Наше завдання, щоб у травні наш вокзал виглядав, як сучасний, європейський вокзал. Ми маємо на увазі благоустрій території, заміну асфальтового покриття, наведення ладу з паркуванням, впорядкування торгівлі», – говорив Кличко.

Наприкінці березня під керівництвом міністра інфраструктури Володимира Омеляна відбулася нарада щодо розвитку залізничного вокзалу в столиці. Омелян зазначив, що міська влада разом з «Укрзалізницею» мають навести лад на привокзальній території, опрацювати питання роботи громадського транспорту, транспортних розв'язок та пішохідних переходів. Але ці роботи можуть розпочати лише в липні, хоча Кличко обіцяв усе зробити до травня.

9 травня «Слово і Діло» перевірило, чи є зміни на привокзальній території, проте їх немає, а ремонт поки не розпочався. Тож столичний мер провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, хто з українських політиків і чиновників найчастіше дає прострочені обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: