Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко планує навести лад на залізничному вокзалі Києва до травня 2019 року

18 січня 2019 року мер Києва Віталій Кличко заявив про наміри навести лад на залізничному вокзалі Києва до травня поточного року. "Десятки мільйонів людей на рік користуються залізничним вокзалом, і наше спільне завдання – привести його у належний стан, аби пасажири почувалися комфортно і перші враження людей, які приїздять до столиці, були позитивними. Наше завдання що б в травні наш вокзал виглядав, як сучасний, європейський вокзал. Ми маємо на увазі благоустрій території, заміну асфальтового покриття, наведення ладу із паркуванням, упорядкування торгівлі", - заявив мер Києва (відео 1:27).
Не виконано
Сказано 18 січня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ZKe_M_4zI6w
  • https://mtu.gov.ua/news/30769.html

Результат

20 березня 2019 року відбулася розширена нарада під керівництвом Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна щодо розвитку Київського залізничного вокзалу. За словами міністра, міська влада разом з Укрзалізницею мають навести лад на привокзальній території, опрацювати питання роботи громадського транспорту, транспортних розв’язок та пішохідних переходів біля вокзалу. Попри обіцянку Віталія Кличко, розпочатися зазначені роботи можуть лише з липня поточного року.

9 травня 2019 року редакція "Слово і Діло" перевірили, чи є зміни на привокзальній території Києва. Жодних позитивних змін - немає, ремонт так і не розпочали. Обіцянку - не виконано.