Гройсман про аудит: «Укроборонпром» має 10 днів

Читать на русском
Кабінет міністрів зобов’язує державний концерн Укроборонпром протягом 10 днів розпочати фінансовий аудит компанії

Кабінет міністрів зобов’язує державний концерн «Укроборонпром» протягом 10 днів розпочати фінансовий аудит компанії.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду 15 травня.

«Справа Гладковських»: суд залишив заарештованим телефон посадовця «Укроборонпрому»Апеляційний суд столиці залишив заарештованим мобільний телефон одного з фігурантами справи щодо корупції в Укроборонпромі.

«Я визначаю остаточний термін початку проведення фінансового аудиту компанії…. Ми прийняли рішення зобов’язати Укроборонпром протягом 10 днів завершити всі переговори з юридичними аудиторськими компаніями, визначити переможця і розпочати публічний фінансовий аудит. І відзвітувати за цим аудитом за кожну витрачену гривню за попередні роки», – сказав прем’єр.

Нагадаємо, згідно з розслідуванням журналістів, підприємства «Укроборонпрому» купували деталі, котрі постачалися контрабандою з Росії групою осіб. При цьому ціни на деталі завищувалися у декілька разів. Учасниками схеми із розкраданнях в оборонному комплексі, за даними журналістів, є Олег та Ігор Гладковські, директор «Укроборонпрому» Павло Букін, Рогоза та Жуков. У вказаній схемі також нібито задіяні керівники оборонних структур різних рівнів.

Раніше у НАБУ заявили, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура вимагає від детективів прибрати прізвище Гладковського з клопотань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: