Сина Трампа викликали для дачі свідчень у Сенат

Читать на русском
Зазначається, що обговорення можливості надання молодшим Трампом показань почалися ще кілька тижнів тому, до публікації звіту Мюллера.

Комітет Сенату США з розвідки викликав старшого сина президента США Дональда Трампа для дачі свідчень у якості свідка у справі про втручання Росії у хід американської передвиборчої кампанії 2016 року.

Про це повідомляє CNN, пише Слово і Діло.

«Протистояння комітету і старшого сина Трампа зараз триває відповідно поінформованим джерелам. Молодший Трамп зараз зважує вибір - або застосувати своє право згідно п'ятої статті Конституції, або просто не приходити по порядку», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обговорення можливості надання молодшим Трампом показань почалися ще кілька тижнів тому, до публікації звіту Мюллера. Команда його радників впиралася в що з'явилися в Сенаті частково із-за того, що зміст звіту ще не було відомо.

Колишній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен заявив під час публічних показів в Конгресі, що діти президента США Іванка Трамп і Дональд Трамп молодший були ключовими фігурами у планах будівництва Trump Tower в Москві.

Наагадаємо, у квітні Міністерство юстиції Сполучених Штатів Америки опублікувало доповідь спеціального прокурора Роберта Мюллера про підсумки розслідування втручання РФ у президентські вибори у США в 2016 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: