Стрілка, котрий поранив нардепа, відправили до СІЗО

Читать на русском
Чоловіка, який увечері 7 травня стріляв із травматичного пістолета в депутата Верховної Ради Олександра Урбанського, затримали.

Чоловіка, який увечері 7 травня стріляв із травматичного пістолета в депутата Верховної Ради Олександра Урбанського, затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України і доставили до Одеського слідчого ізолятору.

Про це заявив радник голови Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк, передає «Слово і Діло».

У приватному будинку стрілка провели обшук.

«Стрілка, який увечері 7 травня поранив у ногу з травматичного пістолета народного депутата Олександра Урбанського, доставили до Одеського слідчого ізолятору. Під час обшуку в його приватному будинку виявлено чотири одиниці вогнепальної мисливської зброї, яку правопорушник колекціонував. Розпочато слідство за ознаками ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України», - заявив радник.

Потерпілий, який отримав проникаюче поранення в ногу, відмовився від госпіталізації.

Нагадаємо, поліція Одеси повідомляє, що під час конфлікту із директором готелю народний депутат України отримав вогнепальне поранення ноги. Місцеве видання «Думська» повідомляло, що стріляли в нардепа Олександра Урбанського. Брат нардепа розповів, що напад не пов'язаний із парламентською діяльністю Урбанського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: