У Вінницькій області без світла залишилися 12 населених пунктів

Читать на русском
Відзначається, що ремонтні бригади обленерго в посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання.

У Вінницькій області через негоду залишилися без світла 12 населених пунктів, а в самій Вінниці - підтоплені будинки та повалені дерева.

Про це повідомляє «Вінницяобленерго» у вівторок, 7 травня, передає «Слово і Діло».

«У результаті негоди, яка з учорашнього дня накрила Вінницю і область грозовими дощами, є ряд відключень у розподільних мережах АТ «Вінницяобленерго». Найбільш постраждали від ускладнення погодних умов (грози, поривів вітру, сильної зливи) Вінницький район і обласний центр - Вінниця. На ранок 7 травня по області відключені 7 ліній 10 кВт, знеструмлені 12 населених пунктів. З них найбільше у Вінницькому районі», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ремонтні бригади обленерго в посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання. Крім того, сильні опади призвели до підтоплення будинків в приватному секторі Вінниці, повідомляє регіональне управління ДСНС.

«Підтоплення цокольних поверхів житлових будинків і приватних домогосподарств відбулося на пр.Герцена, вул. Б.Лукьяновского, вулю Брацлавській і на вул. Г.Успенського обласного центру. Всього бійці Служби порятунку відкачали близько 350 куб.м. води. До проведення зазначених робіт від ДСНС залучалися 22 чоловік особового складу та п'ять одиниць техніки», - зазначили у відомстві.

Рятувальникам у вівторок вночі у Вінниці на вул. Стрілецькій також довелося прибирати на одній із автостоянок дерево, що впало на автомобіль BMW. У цей же день бійці ДСНС прибрали дерево, що впало на автомобіль Hyundai Sonata на вул. Василя Порика та за межами міста Гнівань на автодорозі Гнівань-Сутиски.

Раніше синоптики уточнили прогноз погоди на травень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: