Рівне та Чернігів залишилися без гарячої води

Читать на русском
Як повідомляється, подачу гарячої води в Рівному припинили через погіршення економічної ситуації на підприємстві.

З 1 травня у Рівному та Чернігові через заборгованість споживачів припинили подачу гарячої води в квартири.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Як повідомляється, подачу гарячої води в Рівному припинили через погіршення економічної ситуації на підприємстві, а також через підвищення цін на газ «Нафтогазом».

«З огляду на погіршення економічної ситуації на підприємстві через борги за спожиті послуги, а також через несподіване підвищення ціни на газ із боку НАК «Нафтогаз» на 15% для теплопостачальних підприємств із 1 травня, з сьогоднішнього дня, після численних попереджень, централізоване гаряче водопостачання в місті було припинено», - повідомляє підприємство.

Відновлення гарячого водопостачання всього міста відбудеться при позитивній динаміці оплати за отримані послуги, а також після переведення необхідної кількості котелень на тверде паливо.

Крім того, як повідомляє 0462.ua, половина міста Чернігова залишилася без гарячої води через те, що станом на травень «Облтеплокомуненерго» не виділили газ. Причини, за якими тепловики залишилися без газу, - велика заборгованість за надані послуги з боку чернігівців і чернігівських підприємств.

На даний момент влада Чернігова вивчає варіанти подачі гарячої води до відключених районів із іншого постачальника теплової енергії - ТЕЦ. Технічна можливість для цього існує.

Нагадаємо, з 24 квітня киянам почали відключати гарячу воду.

Також відзначимо, в центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: