Зведення ООС: нові обстріли, поранені двоє українських військових

Читать на русском
На Донбасі бойовики з початку доби, 2 травня, 11 разів порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілу поранення отримали двоє українських військових.

На Донбасі бойовики з початку доби, 2 травня, 11 разів порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілу поранення отримали двоє українських військових.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 травняСитуація на сході країни на 2 травня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що збройні формування РФ вели вогонь по позиціях українських військових з 120 і 82 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» ворог вісім раз обстріляв позиції наших захисників поблизу Авдіївки, Мар'їнки, Лебединського, Широкіно, Павлополя.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил у Новолуганского, Луганська.

«Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, від початку поточної доби, 2 травня, станом на 12:00 проросійські бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню і застосували зброю, яке заборонено Мінськими домовленостями.

Як раніше стало відомо, безпілотник США п'ять годин літав над Донбасом.

Також нагадаємо, на Донбасі розмінували більш ніж 70 га території.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: