В Одесі посилять заходи безпеки

Читать на русском
Крім того, на Куликовому полі і Соборній площі будуть введені тимчасові обмеження - вхід на ці території буде здійснюватися тільки через встановлені фільтраційні пункти.

В Одесі в четвер, 2 травня, публічну безпеку і порядок забезпечуватимуть понад 2 тис. правоохоронців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Повідомляється, що крім поліцейських охорону забезпечуватимуть військовослужбовці Нацгвардії, курсанти університету внутрішніх справ, а також правоохоронці з інших регіонів.

«Всі вони в посиленому режимі патрулюватимуть вулиці і місця масового скупчення громадян», - заявили в Нацполіції.

Також правоохоронці заявили, що в місцях масових заходів працюватимуть групи поліції діалогу.

«Ці поліцейські не застосовуватимуть жодних примусових заходів, адже їхні основні завдання - це налагодження взаємодії поліції та населення і попередження будь-яких конфліктних ситуацій під час масових заходів. Вони будуть пояснювати громадянам їхні права і обов'язки», - розповіли в Нацполіціі.

Крім того, на Куликовому полі і Соборній площі будуть введені тимчасові обмеження - вхід на ці території буде здійснюватися тільки через встановлені фільтраційні пункти.

Нагадаємо, перед річницею трагедії в одеському Будинку профспілок журналіст видання «Думська» вирішив перевірити, що відбувається на задньому дворі будівлі і Куликовому полі.

Ще будучи кандидатом в президенти України Петро Порошенко 21 травня 2014 пообіцяв провести ретельне розслідування подій, що відбулися в Одесі 2 травня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: