Порошенко призначив представника України в Відні

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко призначив Постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні Євгена Цимбалюка.

Президент України Петро Порошенко призначив Постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні Євгена Цимбалюка.

Про це сказано в указі глави держави, пише «Слово і Діло».

«Призначити Цимбалюка Євгена Вікторовича Постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні», - йдеться в указі президента.

Згідно із попереднім указом, з цієї посади був звільнений Ігор Прокопчук.

Раніше Цимбалюк займав посаду надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Кенія, а також за сумісництвом посаду надзвичайного і повноважного посла в Союзі Коморських Островів, в Республіці Руанда, в Об'єднаній Республіці Танзанія, постійного представника України при Програмі Організації Об'єднаних Націй з навколишнього середовища (ЮНЕП) і Постійним представником України при Програмі ООН з населених пунктів (Хабітат).

Нагадаємо, 25 квітня Петро Порошенко підписав указ про звільнення з посади посла України в Молдові Івана Гнатишина. Пізніше голова МЗС Павло Клімкін пояснив причину звільнення цього дипломата.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: