Вибухівку в парламенті не знайшли

Читать на русском
Інформація про замінування приміщення Верховної ради України не підтвердилася. Вранці в кулуарах парламенту проводилися перевірки з металошукачами.

Інформація про замінування приміщення Верховної ради України не підтвердилась.

Як пише «Слово і Діло», про це заявили працівники Державної служби охорони, передає «Укрінформ».

Вказано, що вранці у кулуарах парламенту проводилися перевірки з металошукачами.

Нагадаємо, столична поліція повідомила, що їм відправили на електронну пошту повідомлення про замінування Південного вокзалу, Дарницького, аеропорту Жуляни (міжнародний аеропорт «Київ»), будівель Верховної ради і Кабінету міністрів. Правоохоронці підкреслювали, що були створені групи з відпрацювання інформації, на місці працюють вибухотехнічні служби.

Як повідомлялося раніше, за останній місяць було кілька повідомлень про замінування аеропортів у Києві. Останнє повідомлення було вчора, 25 квітня. До чергової частини Солом'янського управління поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування аеропорту «Київ». Поліція перевірила інформацію і не знайшла вибухівки.

Крім того, повідомлялося про замінування аеропорту в Одесі. Через повідомлення про вибухівку в Одесі були евакуйовані 400 пасажирів і працівників аеропорту. Пізніше поліція інформацію про «замінування» не підтвердила.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: