У поліції відзвітували про масові мінування в другому турі

Читать на русском
За минулу добу у день виборів в Україні до підрозділів Національної поліції надійшло 47 неправдивих повідомлень про замінування.

За минулу добу у день виборів в Україні до підрозділів Національної поліції надійшло 47 неправдивих повідомлень про замінування.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Facebook.

У Нікополі чоловік «замінував» виборчу дільницюУ неділю, 21 квітня, під час голосування другого туру президентських виборів у Нікополі Дніпропетровської області близько 8:30 чоловік в стані алкогольного сп'яніння повідомив про замінування.

Він розповів, що 15 таких повідомлень зареєстровано в місті Харків, 19 - в Києві, 6 - у Львові, 3 - в Одесі, 2 - в Дніпрі, та по одному в містах Волноваха Донецької області й Нова Каховка Херсонської області.

Об’єктами посягань були: у місті Харків – міжнародний аеропорт Харків, супермаркети Ашан й Ave Plaza, торгово-розважальні центри Даффі, Французький Бульвар готелі Kharkiv Palace, Овіс, Харків, Мир, Меркурій, Парк Готель, 12, 19, Кірова та супермаркети Ашан, у столиці - шість культових православних споруд та супермаркети Ашан, ресторан швидкого харчування McDonald’s, у місті Львів - аеропорт ім. Данила Галицького, залізничний вокзал, торгово-розважальні центри Форум, King Cross Leopolis, Forum Lviv, Victoria Gardens, у місті Одеса - готель Одеса, телеканал 7-й канал, Одеський Національний Академічний театр опери і балету, у місті Дніпро - супермаркети Ашан, у місті Волноваха - загальноосвітня школа № 7 в якій розташована виборча дільниця, а в місті Нова Каховка - гідроелектростанція. Тільки в Харкові загалом було евакуйовано 7600 громадян.

Проведеними перевірками вибухонебезпечних предметів не виявлено. За даними фактами відкрито 20 кримінальних проваджень.

Як повідомлялося, у Києві у день виборів президента України поліцейські отримали інформацію щодо замінування культових споруд у Подільському та Печерському районах столиці.

Також в поліції розповіли, де більше всього було порушень під час голосування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: