Зведення ООС: 14 обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Читать на русском
За даними української розвідки, вогнем у відповідь двоє сепаратистів були знищені, ще троє поранені.

Підрозділи сепаратистів за минулу добу 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Вісім разів застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами.

Один український військовий отримав поранення, повідомляє в ранковому зведенні прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в четвер, 25 квітня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 квітняСитуація на сході країни на 24 квітня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід сепаратисти шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 120 мм - біля Миколаївки, двічі з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - близько Авдіївки і Верхньоторецька, двічі з великокаліберних кулеметів - поблизу Новогнатівки і Водяного, зі стрілецької зброї - в районі Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник вісім разів обстріляв позиції ЗСУ - чотири рази з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм - біля Новозванівки, з мінометів калібру 120 мм - біля Троїцького, двічі з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї - в районі Попасної і Шумів, з автоматичних станкових гранатометів - поблизу Луганського.

За даними української розвідки, у відповідь вогнем два сепаратисти були знищені, ще троє поранені.

«З початку поточної доби противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з гранатометів різних систем - поблизу населеного пункту Гнутове, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі села Лебединське», - зазначили в штабі.

З початку доби втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, а втрати бойовиків уточнюються.

Нагадаємо, за добу 23 квітня на Донбасі зафіксували дев'ять обстрілів з боку сепаратистів. Тоді один український військовий загинув і ще один отримав поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: