У школі Очакова спалахнула пожежа в кабінеті початкової школи (доповнено)

Читать на русском
Співробітники дослідно-випробувальної лабораторії ДСНС у Миколаївській області, слідчо-оперативна група Очаківського відділу поліції працюють на місці.

У місті Очаків Миколаївської області в понеділок вранці сталася пожежа в кабінеті початкової школи. Ймовірна причина - підпал.

Про це повідомляє прес-центр обласної ДСНС, пише «Слово і Діло».

Співробітники дослідно-випробувальної лабораторії ДСНС у Миколаївській області, слідчо-оперативна група Очаківського відділу поліції працюють на місці.

У понеділок, 15 квітня, о 6:34 за номером 101 повідомили про загорання в кабінеті початкової школи на вул. Старофортечна в місті Очаків.

На місце події приїхали рятувальники. О 6:45 вони локалізували пожежу, а о 6:50 ліквідували на площі 5 квадратних метрів. Припускають, що причиною пожежі став підпал. Полум'я гасили 8 рятувальників, вони використовували дві пожежні машини.

Співробітники дослідно-випробувальної лабораторії ДСНС у Миколаївській області, слідчо-оперативна група Очаківського відділу поліції працюють на місці, щоб з'ясувати остаточну причину пожежі.

Пізніше стало відомо, що пожежа спалахнула у дитячій початковій художній школі міста Очакова, котра знаходиться на вул. Старофортечній 13.

Раніше під Фастовом спалахнула пожежа на звалищі, яку гасили майже добу.

Також відзначимо, на шахті в Донецькій області спалахнула пожежа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: