Зведення ООС: нові обстріли в районі Авдіївки

Читать на русском
Бойовики сім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, із них тричі - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Бойовики сім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, із них тричі - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 квітняСитуація на сході країни на 15 квітня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що бойовики стріляли по позиціях підрозділів ЗСУ із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Обстріли велися у районі міста Авдіївка, а також поблизу населених пунктів Новоселівка друга, Лебединське, Опитне, Невельське.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Раніше повідомлялося, що «Великоднє припинення вогню» на Донбасі увійде в силу 18 квітня, за умови забезпечення його виконання з боку РФ.

Нагадаємо, минулої доби, 14 квітня, у зоні операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі українські війська ліквідували чотирьох бойовиків.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики обстріляли з «Градів» село.

Також відзначимо, представник ООН відвідала КПП на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: