Напад на авто посла України: нові подробиці

Читать на русском
Зокрема, цю інформацію розповів один із місцевих жителів, що мешкає біля українського посольства.

Чоловік, який напередодні декілька разів навмисно протаранив службовий автомобіль посла України у Великій Британії, протягом кількох годин перед інцидентом гучно слухав в машині українську музику.

Про це повідомляє «Європейська правда», посилаючись на дані британських ЗМІ, передає «Слово і Діло».

Зокрема, цю інформацію розповів один із місцевих жителів, що мешкає біля українського посольства. Дарсі Мерсьє стверджує, що автомобіль нападника під'їхав до посольства близько 7 ранку в суботу, водій гучно увімкнув музику «на знак протесту проти посольства».

«Я попросив його вимкнути музику, а він сказав, що увімкнув українську музику для українського посольства. Він був трохи войовничий», - розповів чоловік BBC.

Інший житель, Ден, який теж проживає поруч, розповів MailOnline, чо чоловік у «Мерседесі» був на вулиці з гучною музикою протягом декількох годин - з 7:30 ранку.

Нагадаємо, напередодні службову машину посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко біля будівлі посольства у районі Голанд парк навмисно протаранив автомобіль. Коли на місце прибула поліція, нападник скерував автоі на правоохоронців. Ті були змушені відкрити вогонь.

В результаті подій ніхто не постраждав. Нападника затримали, поліція з’ясовує його мотиви. Інцидент не вважають терактом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: