У Києві перекриють Хрещатик через чемпіонат із ралі

Читать на русском
Сьогодні, 13 квітня, в Києві перекриють ділянку Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної в зв'язку з проведенням урочистої частини етапу Чемпіонату України з ралі.

Сьогодні, 13 квітня, в Києві перекриють ділянку Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної в зв'язку з проведенням урочистої частини етапу Чемпіонату України з ралі.

Про це повідомляє сайт Києва, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що Хрещатик буде відремонтовано влітку 2019 рокуСказано 27 вересня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«13 квітня з 15:00 до 21:00 на Хрещатику відбудеться урочиста частина етапу Чемпіонату України з ралі - ралі «Столиця». Відповідну ініціативу громадської організації «Київський міський автомотоклуб» підтримано розпорядженням КМДА № 664 для популяризації та розвитку фізичної культури і спорту. У зв'язку з цією подією з 13:00 13 квітня по 3:00 14 квітня заборонено рух всіх видів транспорту для монтажу і демонтажу сценічних конструкцій на Хрещатику - від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної. На час проведення ралі також змінить роботу наземний пасажирський транспорт (маршрути якого проходять по цих вулицях)», - зазначається в повідомленні.

Відзначається також, що о 15:00 розпочне роботу виставка спортивних автомобілів, а о 19:00 розпочнеться урочисте відкриття змагань. Безпеку і порядок під час організації та проведення заходу забезпечить головне управління Національної поліції в м.Києві та Управління патрульної поліції в м.Києві. Також буде забезпечено чергування бригад швидкої медичної допомоги.

Чемпіонат України із ралі проходить із 1999 року в форматі класичного ралі - змагання екіпажів проводяться на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту.

Відзначимо також, в Києві на Великдень громадський транспорт змінить графік роботи.

Також нагадаємо, в центрі Києва обмежать рух транспорту через ремонт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: